• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

  Tenkes teljesítménytúrák 2019

  A túra időpontja:      2019. április 06. szombat 

  A túra rendezője:     Dráva Természetbarát Sport Egyesület

  Társrendező:            Tenkes Természetbarát Egyesület

                    

  Egyesületünk 2000 óta rendezi és fejleszti a Tenkes teljesítménytúrát a résztvevők nagy megelégedettségére! Az első egy távos, harminc kilométeres túrától eljutottunk huszadik rendezésünkhöz. A tavaszi Tenkesen mindenki megtalálja a teherbírásának megfelelő távot: a Maratoni távok, igazi kihívások, a 30-as azoknak, akik még jól bírják, a 15-20-as már a nézelődős, fényképezős, borozgatós túratársaknak, akik menetközben dönthetik el, hogy melyik távot választják! A 6 és 10km-es sétálósat elsősorban kezdő túrázóknak, gyermekes családoknak, és azon szép korúaknak ajánljuk, akik nem ijednek meg a „teljesítménytúra” szótól! Továbbra is várunk mindenkit, aki a túrázás szerelmese vagy csak most szeretné kipróbálni ezt az egészséges életmódot. Jöhetsz egyedül, baráttal, családdal, kollégákkal, de hozhatod az egész osztályodat, egyesületedet is! Az alábbi adatok hozzásegíthetnek, hogy megfelelő döntést hozz! A téli álmából ébredő természet is segíthet, hogy legyen egy jó napod!

  Távok, információk a megfelelőre kattintva:

   

  Tenkes 6

  Tenkes 10

  Tenkes 15-20

  Tenkes 30

  Tenkes Marathon

  Tenkes Retró Marathon

   

   2019 tenkes szponzorok

   Az idei Tenkes teljesítménytúrán is lesz kedvezményes fürdési lehetőség a Harkányi fürdőben! A lepecsételt igazoló lappal kedvezményes délutáni (14.00 után) jegyet lehet váltani, ami 600 forintba kerül!

  Az idei évben a Tenkes teljesítménytúra igazolható a Cartographia kupában és a Baranya teljesítménytúrázója túramozgalomban.  

  Carto kupa logo kicsi

    promo

   


  Rendezők és rendezettek... Tenkes 2006 - ....

  mecsekerdo

  mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

  Don't have an account yet? Register Now!

  Sign in to your account