• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

  zold csik

  Kedves Látogatónk!

  Üdvözöllek a Dráva Természetbarát Sport Egyesület honlapján.   Természetjáró  csoportként  nálunk ebben a témában  találhatsz  írásokat,  képeket. Tájékozódhatsz egyesületünkről rendezvényeinkről, kulcsos turistaházunkról.  Köszönjük, hogy támogattad egyesületünket adód  1 % -val!

  Jó böngészést!

  Jancsi Attila, Dráva T.S.E. Elnöke, de a Barátaimnak, ismerőseimnek csak atiKA!

  zold csik

  Tenkes teljesítménytúra 2021.

   

   A teljesítménytúrát 2021. június 12-n megrendezzük!


  A távok adatai és egyéb tudnivalók alul a távra kattintva továbbra is elérhetők!  A rendezők a változtatás jogát fenntartják!
  A kitűzők régi sorozata megszűnik! Reméljük, az újak is kedveltek lesznek! Ár érték arányban továbbra is szeretnénk megtartani a már megszokott színvonalat!
  Ahhoz, hogy legyen egy jó napod, válaszd a Tenkes teljesítménytúrát! Már mindenki tudja, hogy „Sok jó ember kis hegyen is elfér”! Akár a nyár elején is…

   

  Az idei Tenkes teljesítménytúra rendezését nagyban befolyásolhatja a pandémiás helyzet! A túra napjának 2021. április 10, szombat van kijelölve. Amennyiben a tiltások még nem engedik megrendeznünk a kis létszámúnak nem mondható túránkat, akkor a pót időpontban már reméljük sikerülni fog! A túra pótnapja 2021. június 12. szombat. A távok adatai és egyéb tudnivalók alul a távra kattintva érhetők el!

  A kitűzők régi sorozata megszűnik! Reméljük, az újak is kedveltek lesznek! Ár érték arányban továbbra is szeretnénk megtartani a már megszokott színvonalat!

  Ahhoz, hogy legyen egy jó napod, válaszd a Tenkes teljesítménytúrát! Már mindenki tudja, hogy „Sok jó ember kis hegyen is elfér”!

   

  Tenkes – 6     Tenkes – 10     Tenkes – 15-20     Tenkes – 30      Tenkes – Maraton

   

   

  2021 s kitűzők

   

  Rendezők és rendezettek… 2006 -

  mecsekerdo

  mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

  Don't have an account yet? Register Now!

  Sign in to your account