• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

zold csik

Kedves Látogatónk!

Üdvözöllek a Dráva Természetbarát Sport Egyesület honlapján.   Természetjáró  csoportként  nálunk ebben a témában  találhatsz  írásokat,  képeket. Tájékozódhatsz egyesületünkről rendezvényeinkről, kulcsos turistaházunkról.  Köszönjük, hogy támogattad egyesületünket adód  1 % -val!

Jó böngészést!

Jancsi Attila, Dráva T.S.E. Elnöke, de a Barátaimnak, ismerőseimnek csak atiKA!

zold csik

Tenkes teljesítménytúra 2021.

 

 A teljesítménytúrát 2021. június 12-n megrendezzük!


A távok adatai és egyéb tudnivalók alul a távra kattintva továbbra is elérhetők!  A rendezők a változtatás jogát fenntartják!
A kitűzők régi sorozata megszűnik! Reméljük, az újak is kedveltek lesznek! Ár érték arányban továbbra is szeretnénk megtartani a már megszokott színvonalat!
Ahhoz, hogy legyen egy jó napod, válaszd a Tenkes teljesítménytúrát! Már mindenki tudja, hogy „Sok jó ember kis hegyen is elfér”! Akár a nyár elején is…

 

Az idei Tenkes teljesítménytúra rendezését nagyban befolyásolhatja a pandémiás helyzet! A túra napjának 2021. április 10, szombat van kijelölve. Amennyiben a tiltások még nem engedik megrendeznünk a kis létszámúnak nem mondható túránkat, akkor a pót időpontban már reméljük sikerülni fog! A túra pótnapja 2021. június 12. szombat. A távok adatai és egyéb tudnivalók alul a távra kattintva érhetők el!

A kitűzők régi sorozata megszűnik! Reméljük, az újak is kedveltek lesznek! Ár érték arányban továbbra is szeretnénk megtartani a már megszokott színvonalat!

Ahhoz, hogy legyen egy jó napod, válaszd a Tenkes teljesítménytúrát! Már mindenki tudja, hogy „Sok jó ember kis hegyen is elfér”!

 

Tenkes – 6     Tenkes – 10     Tenkes – 15-20     Tenkes – 30      Tenkes – Maraton

 

 

2021 s kitűzők

 

Rendezők és rendezettek… 2006 -

mecsekerdo

mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account